Dobrodošli na novu web stranicu Gacke vode!

Punionica vode GIS SINAC d. o. o., lička tvrtka koja proizvodi od 2005. godine, ušla je u novu fazu prikazivanja kvalitete svoje izvorske vode.

Nakon pokretanja Facebook shopa, izvorska voda koju punimo pod nazivom “Gacka” je prvi put dobila i web stranicu gdje će se svi zainteresirani kupci moći informirati o ovoj čistoj i bistroj vodi iz srca Like.

Nova web stranica gackavoda.com, koja je danas puštena u javnost, na jednostavan i zanimljiv način prezentira rad punionice u Sincu i izvanredni mineralni sastav vode s izvora rijeke Gacke, jedne od najkvalitetnijih pitkih voda u svijetu.

Posjetitelji novog weba mogu saznati nešto više o povijesti tvrtke i vidjeti kako izgleda sam postupak punjenja Gacke vode, koja se u pogonu tvrtke GIS Sinac d.o.o. puni u plastičnu ambalažu bez ikakve kemijske intervencije.

Na stranici su detaljno predstavljena i sva četiri tipa pakiranja u kojima Gacka voda dolazi do potrošača netaknuta, a putem kontakt forme kupci se mogu dodatno informirati o proizvodima i naručiti Gacku izvorsku vodu direktno na svoj kućni prag.

Uživajte u našem sadržaju i nazdravimo novom webu!

Scroll to Top